PROFESSZIONÁLIS ipari állvány 180x180x60, 1600 kg-os teherbírással, 4 polccal új

Kód: R-18018060-4-PBO
Márka: Shelveeno
Ft149 600 –29 %
PROFESSZIONÁLIS ipari állvány 180x180x60, 1600 kg-os teherbírással, 4 polccal
Ft149 600 –29 % Ft106 800 Ft88 264,46 ÁFA nélkül
Raktáron (4 db)
Várható kézbesítés:
13.2.2023
  • Cseh gyártmány több mint 25 éves tradícióval
  • Ultra erős konstrukció
  • Tanúsított 400 kg-os teherbírás polconként
  • 3 éves meghosszabbított garancia

Ingyenes szállítás!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Fém állvány 1800 x 1800 x 600 mm, 1600 kg-os teherbírással, 4 polccal, lakkozott

Ha professzionális polcrendszert keres a raktárba, irodába vagy a gyárba, a Shelveeno cseh cég kínálatában biztos megtalálja az ön számára ideális darabot. Ennek a konkrét modellnek az esetében egy 180 centiméter magas és 60 centiméter mély állványra tehet szert. Játszi könnyedséggel tud benne tárolni szerszámokat, alkatrészeket vagy áruval megpakolt dobozokat. Az 1600 kilogrammos teljes teherbírásnak köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a polcokat esetleg túlterheli. Ez a maximális teherbírás garantált, amit a német TÜV tanúsítvány is igazol. Ezen kívül ez a tanúsítvány igazolja a teljes konstrukció rendkívüli stabilitását is. Ezáltal nem kell azon gondolkodnia, mi történik, ha valaki véletlenül nekimegy a polcnak. Végképp semmi nem történik a polccal. A tároló 4 polccal rendelkezik, úgyhogy minden tárolandót kényelmesen osztályozhat és szükség esetén kényelmesen ki is veheti a polcról. Az átgondolt ergonómiának hála nem okoz problémát a szokatlan alakzattal rendelkező tárgyak vagy további áru elhelyezése sem a polcokon. A tároló kékes-narancssárga lakkozása gondoskodik róla, hogy bármilyen környezetbe tökéletesen illeszkedjen.

Miért érdemes a Shelveeno fém polcrendszereit választani:

  • Német normáknak megfelelően gyártva, a gyártó rendelkezik TÜV-vel,
  • nagyszerű stabilitás, garantált teherbírás és tökéletes ergonómia,
  • meghosszabbított, 3 éves garancia,
  • minden polc raktáron, azonnali szállítással, expressz szállítási lehetőséggel,
  • versenytárs nélküli ár-érték arány,
  • Csehországban gyártva.

Fém polcok, amik akár 1600 kg-ot is elbírnak

A Shelveeno fém állványok Csehországban készülnek és kihívást jelentő ellenőrző folyamaton esnek át. Megfelelnek a minőségre vonatkozó német normai elvárásoknak. Egyenletes súlyelosztás mellett a garantált teherbírás eléri az 1600 kg-ot, ami megfelel egy kisebb személyautó súlyának. Az egyes polcok esetében a garantált teherbírás eléri akár a 400 kg-ot is. A polcok teherbírása független tesztek által lett hitelesítve és amennyiben szeretné, minden polchoz tudunk az adott polc teherbírását igazoló dokumentumot biztosítani. Ha a polcokon dokumentumokat, könyveket, befőtteket, festékeket, szerszámokat vagy higiéniás termékeket szeretne tárolni, mindent 100%-ban elbírnak.

Nagyszerű stabilitás és ergonómia

A Shelveeno polcok levédetett csavarok nélküli összeszerelési rendszertalkalmaznak, ami egyrészt megkönnyíti az összeszerelést, másrészt nagyon jó hatással van a használati tulajdonságokra. A polcok egymáshoz való soros rögzítésére a kétoldali pillangós zárak szolgálnak, amik csodálatos módon növelik a konstrukció stabilitását és meggátolják a kellemetlen kilengéseket és egyéb kellemetlenségeket, amikkel olcsó vagy használt polc vásárlása során tapasztalhat. A stabilitást tovább erősíti a pontos kidolgozás, aminek köszönhetően a HDF lemezek pontosan illeszkednek az oldalsó profilokba és tovább segítik a polcrendszer megerősítését. A polcok továbbá a szélességük felénél meg vannak erősítve acél merevítővel, ami a súly egyenletesebb elosztását támogatja.

A gondosan megtervezett konstrukciónak köszönhetően a polcokon elhelyezett tárgyak mozgatása nagyon egyszerű. Annak a kockázata, hogy a lemez egy óvatlan mozdulat miatt kiesik, lényegében nem létezik. Sőt, a polcok magassága bárhogy állítható és szükség esetén bármikor módosítható. Ennek köszönhetően a polcok igazodnak testalkatához és éppen aktuális tárolási szükségleteihez is. Ennek köszönhetően a polcok teljes mértékig igazodnak testalkatához, ahogy aktuális tárolási szükségleteihez is.

Hosszú élettartam és könnyű összeszerelés

A fém polcok felszíne porlakkal kezelt, ami nagyszerű védelmet biztosít a korrózióval és időjárási viszontagságokkal szemben - még nedves környezetben is. A minőségi acél és lakk garantálják, hogy megfelelő bánásmód mellett a polcok több évtizeden keresztül jó szolgálatot tesznek majd önnek. A polcrendszerekben található polcok erős préselt faforgács lemezből készülnek.

A polcrendszer összeszerelése könnyű, nem igényel erősebb fizikumot és nehézségek nélkül el tudja végezni egy ember is. A megfelelő összeszereléshez kérjük használjon munkakesztyűt és gumipálcát, amivel a helyére ütögetheti a polcelemek zárjait (kalapáccsal megsértheti vagy megkarcolhatja a polcot). Minden polcrendszert ajánlatos a falhoz rögzíteni, hogy ne boruljon fel egy óvatlan mozdulat vagy rezgés következtében (például az autó miatt a garázsban). A polcokból egymás mellé bármennyit fel tud sorakoztatni és az összeszereléséükhöz pedig fel tudja használni hat darabos csavarkészletünket. Tökéletesen illeszkednek majd egymáshoz és még tovább tudja növelni stabilitásukat is.

Polcrendszerek a garázsba, pincébe és a vállalkozásba

A Shleveeno fém polcok széleskörűen felhasználhatók ugyanúgy a háztartásban mint a vállalkozásban is. Magas teherbírásuknak köszönhetően ideális választást jelentenek ha a garázsba vagy a pincébe keres új polcrendszert. Abban az esetben, ha az esztétika nem játszik különösebben fontos szerepet, maradhat a horganyzott felszín. Ez többé-kevésbé érvényes a műhelypolcokra, illetve kerti polcokra is. A garantált teherbírás, magas minőség és a bármilyen hosszúságú sorolhatóság tökéletes alapot szolgáltat professzionális és ipari polcrendszerek kialakításához. Irodai polcrendszerek kialakításához lakkozott változatot ajánlunk. Ha mappák elrendezéséhez keres polcokat, a 30 cm mélységű kivitelt ajánljuk, ugyanis ez megfelel a mappák méreteinek.

Kevesebb pénzért nagyobb tároló kapacitást szeretne? Nézze meg akciós polc csomagjaink kínálatát és rendelje meg a kívánt mennyiséget kedvezményes áron.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ipari állványok 400 kg-ig
Állvány teherbírása [kg]: 1600
Felszín: lakkozott
Magasság [cm]: 180
Mélység [cm]: 60
Polcok száma: 4
Polcok teherbírása [kg]: 400
Szélesség [cm]: 180

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Shelveeno - Polc szakember


A Shelveeno fémpolcok értékesítésére szakosodott vállalat. Hálásak vagyunk az ügyfélszolgálatért, és termékeink kompromisszumok nélküli minősége mellett magas szintű kapcsolódó szolgáltatással is megpróbáljuk visszafizetni. Az összes felajánlott termék raktáron van és a szállítás naponta történik, így a szokásos szállítási idő nem haladja meg a 3 napot. 3 évre kiterjesztett garanciát vállalunk a polcokra.