PROFESSZIONÁLIS ipari állvány 180x120x50, 1600 kg-os teherbírással, 4 polccal új

Kód: R-18012050-4-PBO
Márka: Shelveeno
Ft64 400 –28 %
PROFESSZIONÁLIS ipari állvány 180x120x50, 1600 kg-os teherbírással, 4 polccal
Ft64 400 –28 % Ft46 100 Ft38 099,17 ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
13.2.2023
  • európai gyártmány több mint 25 éves tradícióval
  • Ultra erős konstrukció
  • Tanúsított 400 kg-os teherbírás polconként
  • 3 éves meghosszabbított garancia

Ingyenes szállítás!

Részletes információ

Termék részletes leírása

HIT – professzionális ipari állvány 1800x1200x500 mm, 1600 kg-os teherbírással, 4 polccal, lakkozott

Ha valóban minőségi, nagy teherbírású állványokat keres, próbálja ki a Shelveeno cégtől származók valamelyikét. A polcok mindegyike képes akár 400 kg terhet elbírni, ami ennek a tárolónak akár 1600 kilogrammos teherbírást képes biztosítani. A 180 centiméteres magasság, a 180 centiméteres szélesség és a 40 centiméteres mélység miatt biztos lehet benne, hogy a polcokon a legkülönfélébb tárgyakat is tárolhatja egészen a gyártásban használatos szerszámoktól kezdve, a különböző keverékeken át, egészen a webshop termékeket vagy nehéz alkatrészeket tartalmazó dobozokig. A német TÜV tanúsítvány biztosítja a professzionális állvány tökéletes minőségi kidolgozását és stabilitását és a kékes-narancssárga lakkozás figyelemfelkeltő külsőt biztosít számára, akár raktárba, kertbe vagy esetleg adminisztrációs épületbe helyezi is el.

Miért érdemes a Shelveeno fém polcrendszereit választani:

  • Német normáknak megfelelően gyártva, a gyártó rendelkezik TÜV-vel,
  • nagyszerű stabilitás, garantált teherbírás és tökéletes ergonómia,
  • meghosszabbított, 3 éves garancia,
  • minden polc raktáron, azonnali szállítással, expressz szállítási lehetőséggel,
  • versenytárs nélküli ár-érték arány,
  • Csehországban gyártva.

Fém polcok, amik akár 1600 kg-ot is elbírnak

A Shelveeno fém állványok Csehországban készülnek és kihívást jelentő ellenőrző folyamaton esnek át. Megfelelnek a minőségre vonatkozó német normai elvárásoknak. Egyenletes súlyelosztás mellett a garantált teherbírás eléri az 1600 kg-ot, ami megfelel egy kisebb személyautó súlyának. Az egyes polcok esetében a garantált teherbírás eléri akár a 400 kg-ot is. A polcok teherbírása független tesztek által lett hitelesítve és amennyiben szeretné, minden polchoz tudunk az adott polc teherbírását igazoló dokumentumot biztosítani. Ha a polcokon dokumentumokat, könyveket, befőtteket, festékeket, szerszámokat vagy higiéniás termékeket szeretne tárolni, mindent 100%-ban elbírnak.

Nagyszerű stabilitás és ergonómia

A Shelveeno polcok levédetett csavarok nélküli összeszerelési rendszertalkalmaznak, ami egyrészt megkönnyíti az összeszerelést, másrészt nagyon jó hatással van a használati tulajdonságokra. A polcok egymáshoz való soros rögzítésére a kétoldali pillangós zárak szolgálnak, amik csodálatos módon növelik a konstrukció stabilitását és meggátolják a kellemetlen kilengéseket és egyéb kellemetlenségeket, amikkel olcsó vagy használt polc vásárlása során tapasztalhat. A stabilitást tovább erősíti a pontos kidolgozás, aminek köszönhetően a HDF lemezek pontosan illeszkednek az oldalsó profilokba és tovább segítik a polcrendszer megerősítését. A polcok továbbá a szélességük felénél meg vannak erősítve acél merevítővel, ami a súly egyenletesebb elosztását támogatja.

A gondosan megtervezett konstrukciónak köszönhetően a polcokon elhelyezett tárgyak mozgatása nagyon egyszerű. Annak a kockázata, hogy a lemez egy óvatlan mozdulat miatt kiesik, lényegében nem létezik. Sőt, a polcok magassága bárhogy állítható és szükség esetén bármikor módosítható. Ennek köszönhetően a polcok igazodnak testalkatához és éppen aktuális tárolási szükségleteihez is. Ennek köszönhetően a polcok teljes mértékig igazodnak testalkatához, ahogy aktuális tárolási szükségleteihez is.

Hosszú élettartam és könnyű összeszerelés

A fém polcok felszíne porlakkal kezelt, ami nagyszerű védelmet biztosít a korrózióval és időjárási viszontagságokkal szemben - még nedves környezetben is. A minőségi acél és lakk garantálják, hogy megfelelő bánásmód mellett a polcok több évtizeden keresztül jó szolgálatot tesznek majd önnek. A polcrendszerekben található polcok erős préselt faforgács lemezből készülnek.

A polcrendszer összeszerelése könnyű, nem igényel erősebb fizikumot és nehézségek nélkül el tudja végezni egy ember is. A megfelelő összeszereléshez kérjük használjon munkakesztyűt és gumipálcát, amivel a helyére ütögetheti a polcelemek zárjait (kalapáccsal megsértheti vagy megkarcolhatja a polcot). Minden polcrendszert ajánlatos a falhoz rögzíteni, hogy ne boruljon fel egy óvatlan mozdulat vagy rezgés következtében (például az autó miatt a garázsban). A polcokból egymás mellé bármennyit fel tud sorakoztatni és az összeszereléséükhöz pedig fel tudja használni hat darabos csavarkészletünket. Tökéletesen illeszkednek majd egymáshoz és még tovább tudja növelni stabilitásukat is.

Polcrendszerek a garázsba, pincébe és a vállalkozásba

A Shleveeno fém polcok széleskörűen felhasználhatók ugyanúgy a háztartásban mint a vállalkozásban is. Magas teherbírásuknak köszönhetően ideális választást jelentenek ha a garázsba vagy a pincébe keres új polcrendszert. Abban az esetben, ha az esztétika nem játszik különösebben fontos szerepet, maradhat a horganyzott felszín. Ez többé-kevésbé érvényes a műhelypolcokra, illetve kerti polcokra is. A garantált teherbírás, magas minőség és a bármilyen hosszúságú sorolhatóság tökéletes alapot szolgáltat professzionális és ipari polcrendszerek kialakításához. Irodai polcrendszerek kialakításához lakkozott változatot ajánlunk. Ha mappák elrendezéséhez keres polcokat, a 30 cm mélységű kivitelt ajánljuk, ugyanis ez megfelel a mappák méreteinek.

Kevesebb pénzért nagyobb tároló kapacitást szeretne? Nézze meg akciós polc csomagjaink kínálatát és rendelje meg a kívánt mennyiséget kedvezményes áron.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ipari állványok 400 kg-ig
Állvány teherbírása [kg]: 1600
Felszín: lakkozott
Magasság [cm]: 180
Mélység [cm]: 50
Polcok száma: 4
Polcok teherbírása [kg]: 400
Szélesség [cm]: 120

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Shelveeno - Polc szakember


A Shelveeno fémpolcok értékesítésére szakosodott vállalat. Hálásak vagyunk az ügyfélszolgálatért, és termékeink kompromisszumok nélküli minősége mellett magas szintű kapcsolódó szolgáltatással is megpróbáljuk visszafizetni. Az összes felajánlott termék raktáron van és a szállítás naponta történik, így a szokásos szállítási idő nem haladja meg a 3 napot. 3 évre kiterjesztett garanciát vállalunk a polcokra.