Fém állvány 1800 x 900 x 300 mm, 700kg-os teherbírással, 4 polccal, horganyzott bazár

Kód: R-1809030-4-G/BAZ
Bazár
Márka: Shelveeno
Ft37 000 –37 %
Fém állvány 1800 x 900 x 300 mm, 700kg-os teherbírással, 4 polccal, horganyzott
Ft37 000 –37 % Ft23 400 Ft19 338,84 ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
13.2.2023
  • Kiváló állapotú polcok,
  • származási hely: EU a TÜV szerint.
  • 2 éves meghosszabbított garancia,
  • szakembereink által ellenőrizve ,
  • 100%-os teherbírási garancia,

Részletes információ

Termék részletes leírása

Bazári állvány 1800x900x300 mm, 4 polccal, 700 kg-os teherbírással

A Shelveeno egy olyan minőségi fém állványok értékesítésére szakosodott cseh márka, amik megfelelnek a szigorú német TÜV normai elvárásoknak. De többről is van szó - a Shelveeno márka állványai stabilitásuknak és ergonómiájuknak köszönhetően kitűnnek a tömegből. Természetesen ez erre az 5 polcos széles polcokkal rendelkező Horganyzott fém állványra is igaz. Ipari megjelenése a leginkább olyan helyiségekben érvényesül, mint egy garázs, raktár vagy műhely, ahol mindent tárolhat rajta, amit csak el tud képzelni - kerti szerszámoktól kezdve a különböző kannákon és élelmiszereken keresztül egészen a különböző üvegekig. Sőt, kompakt méreteinek köszönhetően (180 cm-es magasság és 90 cm-es szélesség) nem is foglal nagy helyet, de mindeközben ugyanannyi a teherbírása, mint nagyobb méretű társainak. Polcai közül ugyanis mindegyik könnyedén megbirkózik akár a 175 kilogrammos teherrel is.

Spóroljon 100%-os minőség garanciával rendelkező bazári állványokkal.

Bazári és újracsomagolt állványok raktáron

Bazári és újracsomagolt állványaink kínálata mindenkinek elérhető, aki minőségi terméket keres, de szeretne valamennyit meg is takarítani. Engedje meg magának az első osztályú, nagyszerű állapotú fém állványokat (lakkozott vagy horganyzott), a német TÜV tanúsítványnak megfelelően és a lehető legalacsonyabb áron.

Milyen állapotban vannak az újracsomagolt polcok és milyen garancia érvényesíthető rájuk?

A bazári polc egy új polc, amit részletek lefotózása vagy méretek lemérése érdekében bontottunk ki. Valamint olyan állványokról is lehet szó, amik ügyfeleink számára méretben nem feleltek meg és másikra cserélték azokat.

Minden bazári állványt alaposan átellenőrzünk és a sérült elemeket minden esetben újra cseréljük. Így tőlünk minden esetben minőségi és megbízható állványt kap, ami minden feltüntetett tulajdonságnak eleget tesz.

A bazári állványokon lehetnek kisebb szépséghibák, pl. kis karcolások a polcokon, itt-ott pár ütődés (például a dekorációtól, amit a fotózáskor ráhelyeztünk). Ezeknek az állványoknak nincs meg az eredeti csomagolásuk, de hasonló kartonba csomagoljuk azokat, amik ugyanolyan biztonságosak.

Tehát nem kell tartania bazári állvány vásárlásától. Mindet gondosan leellenőrizzük, a hibás elemeket kicseréljük és minőségükre 100%-os garanciát vállalunk. Ha nem okoz önnek gondot az itt-ott megtalálható kisebb szépséghiba, a bazári polcok ideális módját jelentik, hogyan tud minőségi állványra szert tenni a lehető legalacsonyabb áron..

A Shelveeno bazári állványok minőségében valóban bízunk, ezért is biztosítunk rájuk 2 éves teljes körű garanciát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Bazári állványok
Állvány teherbírása [kg]: 700
Felszín: horganyzott
Magasság [cm]: 180
Mélység [cm]: 30
Polcok száma: 4
Polcok teherbírása [kg]: 175
Szélesség [cm]: 90

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Shelveeno - Polc szakember


A Shelveeno fémpolcok értékesítésére szakosodott vállalat. Hálásak vagyunk az ügyfélszolgálatért, és termékeink kompromisszumok nélküli minősége mellett magas szintű kapcsolódó szolgáltatással is megpróbáljuk visszafizetni. Az összes felajánlott termék raktáron van és a szállítás naponta történik, így a szokásos szállítási idő nem haladja meg a 3 napot. 3 évre kiterjesztett garanciát vállalunk a polcokra.