Csomag 5x Fém állvány 1800 x 900 x 400 mm, 5 polccal, horganyzott új

Kód: 5R-1809040-5-G
Márka: Shelveeno
Ft225 000 –40 %
Csomag 5x Fém állvány 1800 x 900 x 400 mm, 5 polccal, horganyzott
Ft225 000 –40 % Ft135 240 Ft111 768,60 ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
13.2.2023
 • 100% teherbírási garancia,,
 • 3 éves meghosszabbított garancia,
 • egyszerű és gyors összeszerelés,
 • expressz kiszállítás
 • Származási hely: EU

Ingyenes szállítás!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Fém állvány 1800 x 900 x 400 mm, 875 kg-os teherbírással, 5 polccal, horganyzott

Állványok, amik praktikusak, minőségiek és hosszú éveken keresztül jó szolgálatot tesznek - ilyen tulajdonságokkal büszkélkedhet a cseh Shelveeno márka. Az állványok gyártása során nagy figyelmet fordítottak a nagy teherbírásra és a tökéletes stabilitásra, azonban nem feledkeztek meg a nagyszerű ergonómiáról sem. Ha a rendezett helyiségek híve, biztos jól jön önnek ez a stabil polcokkal rendelkező 5 polcos horganyzott fém állvány. Praktikus méretei (180 cm-es magasság, 90 cm-es szélesség) lehetővé teszik a tárolt tárgyakhoz való könnyű hozzáférést, mindeközben, hogy specifikus mélysége (40 cm) speciálisan a zöldséges ládák méretéhez igazodik. Ezekben tökéletesen tárolhatja a tartós élelmiszereket, szezonális dekorációkat vagy a kerti eszközöket. Ha tárgyainak tárolására ládát vagy bármi mást is használ, a polcok teljes teherbírása garantáltan elérheti az akár 875 kilogrammot is. Ami azt jelenti, hogy valóban sokat elbírnak.

Miért érdemes a Shelveeno fém polcrendszereit választan:

 • Német normáknak megfelelően gyártva, a gyártó rendelkezik TÜV-vel,
 • nagyszerű stabilitás, garantált teherbírás és tökéletes ergonómia,
 • meghosszabbított, 3 éves garancia,
 • minden polc raktáron, azonnali szállítással, expressz szállítási lehetőséggel,
 • versenytárs nélküli ár-érték arány,
 • Csehországban gyártva.

Fém polcok, amik akár 875 kg-ot is elbírnak

A Shelveeno fém állványok Csehországban készülnek és kihívást jelentő ellenőrző folyamaton esnek át. Megfelelnek a minőségre vonatkozó német normai elvárásoknak. Egyenletes súlyelosztás mellett a garantált teherbírás eléri az 875 kg-ot, ami megfelel egy kisebb személyautó súlyának Az egyes polcok esetében a garantált teherbírás eléri akár a 175 kg-ot is. A polcok teherbírása független tesztek által lett hitelesítve és amennyiben szeretné, minden polchoz tudunk az adott polc teherbírását igazoló dokumentumot biztosítani. Ha a polcokon dokumentumokat, könyveket, befőtteket, festékeket, szerszámokat vagy higiéniai termékeket szeretne tárolni, mindent 100%-ban elbírnak..

Nagyszerű stabilitás és ergonómia

A Shelveeno polcok levédetett csavarok nélküli összeszerelési rendszert alkalmaznak, ami egyrészt megkönnyíti az összeszerelést, másrészt nagyon jó hatással van a használati tulajdonságokra. A polcok egymáshoz való soros rögzítésére a kétoldali pillangós zárak szolgálnak, amik csodálatos módon növelik a konstrukció stabilitását és meggátolják a kellemetlen kilengéseket és egyéb kellemetlenségeket, amikkel olcsó vagy használt polc vásárlása során tapasztalhat. A stabilitást tovább erősíti a pontos kidolgozás, aminek köszönhetően a HDF lemezek pontosan illeszkednek az oldalsó profilokba és tovább segítik a polcrendszer megerősítését. A polcok továbbá a szélességük felénél meg vannak erősítve acél merevítővel, ami a súly egyenletesebb elosztását támogatja.

A gondosan megtervezett konstrukciónak köszönhetően a polcokon elhelyezett tárgyak mozgatása nagyon egyszerű. Annak a kockázata, hogy a lemez egy óvatlan mozdulat miatt kiesik, lényegében nem létezik. Sőt, a polcok magassága bárhogy állítható és szükség esetén bármikor módosítható. Ennek köszönhetően a polcok igazodnak testalkatához és éppen aktuális tárolási szükségleteihez is.

Hosszú élettartam és könnyű összeszerelés

A fém polcok felszíne porlakkal kezelt, ami nagyszerű védelmet biztosít a korrózióval és időjárási viszontagságokkal szemben - még nedves környezetben is. A minőségi acél és lakk garantálják, hogy megfelelő bánásmód mellett a polcok több évtizeden keresztül jó szolgálatot tesznek majd önnek. A polcrendszerekben található polcok erős préselt faforgács lemezből készülnek.

A polcrendszer összeszerelése könnyű, nem igényel erősebb fizikumot és nehézségek nélkül el tudja végezni egy ember is. A megfelelő összeszereléshez kérjük használjon munkakesztyűt és gumipálcát, amivel a helyére ütögetheti a polcelemek zárjait (kalapáccsal megsértheti vagy megkarcolhatja a polcot). Minden polcrendszert ajánlatos a falhoz rögzíteni, hogy ne boruljon fel egy óvatlan mozdulat vagy rezgés következtében (például az autó miatt a garázsban). A polcokból egymás mellé bármennyit fel tud sorakoztatni és az összeszerelésésükhöz pedig fel tudja használni hat darabos csavarkészletünket. Tökéletesen illeszkednek majd egymáshoz és még tovább tudja növelni stabilitásukat is.

Polcok a céghez, pincébe vagy garázsba

A Shelveeno fém állványok széles körű felhasználhatóságot kínálnak ugyanúgy a háztartásokban, mint a vállalkozásoknál is. Magas teherbírásuk miatt ideális választást jelentenek, ha garázs polcokra vagy pince polcokra van szüksége. Mivel ezekben az esetekben az esztétika nem játszik fontos szerepet, tudjuk ajánlani a horganyzott felszínű polcokat. Többé-kevésbé érvényes ez a műhely polcokra, esetlegesen a kerti polcokra is. A garantált teherbírás, magas minőség és korlátlan hosszan történő sorolhatóság tökéletes alapot képez, hogy professzionális és ipari polcrendszereket hozzon létre. Irodai polcoknak leginkább a lakkozott változatok ajánlottak. Ha speciális mappa tárolókat keres, elsősorban a 30 cm mélységűeket ajánljuk, ami tökéletesen megfelel a mappák méretének.

Kevesebb pénzért nagyobb tároló felületet szeretne?

Nézze meg akciós polc csomagjainkat és rendelje meg a kívánt mennyiséget kedvezményes áron.Ha szeretne spórolni és csak egy állványra van szüksége, nézze meg újracsomagolt polc kínálatunkat, amelyekre ugyanúgy, mint az új polcokra, 3 éves meghosszabított garanciát kínálunk. Szeretne még többet megtakarítani? Kétségek nélkül választhat első osztályú bazár polc kínálatunkból, amikre 2 éves garanciát biztosítunk.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: 5 db-os csomagok
Állvány teherbírása [kg]: 875
Felszín: horganyzott
Magasság [cm]: 180
Mélység [cm]: 40
Polcok száma: 5
Polcok teherbírása [kg]: 175
Szélesség [cm]: 90

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Shelveeno - Polc szakember


A Shelveeno fémpolcok értékesítésére szakosodott vállalat. Hálásak vagyunk az ügyfélszolgálatért, és termékeink kompromisszumok nélküli minősége mellett magas szintű kapcsolódó szolgáltatással is megpróbáljuk visszafizetni. Az összes felajánlott termék raktáron van és a szállítás naponta történik, így a szokásos szállítási idő nem haladja meg a 3 napot. 3 évre kiterjesztett garanciát vállalunk a polcokra.